martes, 31 de mayo de 2011

UN ALTRE DIA S'ESCOLA ENS VA  CONVIDAR A UN POLO, QUE FRESQUET!!!

lunes, 30 de mayo de 2011

I FINALMENT VAM VEURE UN POWER POINT DE LA VIDA DE SANT JOAN BAPTISTE DE LA SALLE, AIXÍ CONEIXEM MILLOR SA NOSTRA ESCOLA!

AL PATI VAM SEGUIR SA FESTA AMB TOTA S'ESCOLA!!!

HEM CELEBRAT EL DIA DE LA SALLE I PROIDEBA I HEM BERENAT XOCOLATI I COCA!!!

Na Sara ens ha visitat!!! Estem tant contents que li hem regalat un llibre de dibuixos!!! T'ha agradat Sara?

martes, 17 de mayo de 2011

LA MAMÁ DE PAU, NOS HA CONTADO UN CUENTO SOBRE LOS DRAGONES, MUY INTERESANTE Y TAMBIÉN HEMOS PINTADO UNO CON ROTULADORES!!! GRACIAS CARMEN.
HEM FET EL DIA ESPECIAL D'EN NIKOLÀS I SA SEVA MAMÀ, QUE SAP MOLT DE FOTOGRAFIA, ENS HA FET MOLTES FOTOS SUPER-XULES, SEMBLAVEM MODELS. EL DIA 27 TORNARAN I ENS MOSTRARAN SA FEINA. GRÀCIES TERUCA I PERI!!!


N'ÓSCAR JA TÉ 5 ANYS I SA SEVA MAMÀ ENS HA DUIT MATERIAL PERR FER UN PUNT DE LLIBRE MOLT DIVERTIT, GRÀCIES TOÑI!!!

jueves, 5 de mayo de 2011

EN LUCAS HA FET 5 ANYS I EN EL SEU DIA ESPECIAL HA VINGUT EL SEU PAPÀ, EN PACO I DOS COMPANYS DE LA GUARDIA CIVIL I ENS HAN EXPLICAT SA SEVA FEINA, EL QUE DUEN DINS EL COTXE, LES SENYALS DE TRÀFIC I MOLTES COSES IMPORTANTÍSSIMES PER SA NOSTRA SEGURETAT. ARA, SI HO FEM MOLT BÉ, SOM ELS AJUDANTS D'EN PACO, AMB UN CARNET QUE ENS VA DONAR NA CARLA.  A MÉS SA MAMÀ D'EN LUCAS ENS VA FER PASTISSETS MOLT BONS. GRÀCIES FAMILIA!!!

martes, 3 de mayo de 2011

INÉS HA FET 5 ANYS I ENS HA VISITAT SA SEVA FAMILIA, MOLTES GRÀCIES AL PADRÍ I A SA PADRINA PER SES DISFRESSES, SES GALETES, SES FOTOS, EL CONTE... I LES GANES DE PASSAR-HO BÉ!!!